Gallery Vassie gaat verder onder een volledig nieuwe merknaam – ElliottHalls – en met een spannende nieuwe locatie, midden in het hart van Amsterdam, aldus een persbericht.

Sinds de oprichting van het bedrijf in 2003 hebben de directeuren Addie Elliott Vassie en Liz Halls een internationaal gerenommeerd fotografie-adviesbureau opgericht dat particuliere en zakelijke klanten adviseert en een groot aantal vooraanstaande fotografen uit het heden en verleden vertegenwoordigt.

De nieuwe galerieruimte bevindt zich in Tussen de Bogen 91, naast verschillende andere bedrijven in de creatieve industrie. Het gallery-concept is ontworpen door interieurarchitect Amy Ingrassia, die unieke oplossingen heeft geleverd voor enkele van ’s werelds toonaangevende retailmerken.

Addie Elliott Vassie: “De Europese kunstfotografiemarkt is het afgelopen decennium sterk in kracht toegenomen, de reputatie van fotografen blijft groeien, en de investeringswaarde van de kunstwerken wordt op prijs gesteld. We hebben een aanzienlijke groei gezien in onze eigen onderneming, waarbij we fotografen en klanten met elkaar hebben verbonden die een passie voor fotografie delen. ”

Liz Halls: “De opening van onze nieuwe galerieruimte en onze complete rebranding vormen de volgende fase in de groei van ons bedrijf. We wilden ons merk aanpassen om te laten zien wie we zijn en wat we doen. Wij zijn ElliottHalls – een toonaangevende speler in de Europese scène voor fine art fotografie. ”

Elliott Vassie voegt toe: “Onze huidige tentoonstelling From the Archive: ElliottHalls Unveiled is een groepsshow die de diversiteit van onze wereldberoemde, veelgeprezen fotografen benadrukt. We zijn erg verheugd bezoekers te kunnen verwelkomen in onze nieuwe ruimte.”

www.elliotthalls.com

Kijken als een fotograaf – workshop Stefan Koopmans

5 september 2019 @ 13:00 - 16:30 CEST

Summerschool Ed van der Elsken door Otto Snoek

24 augustus 2019 @ 09:30 - 16:00 CEST

prijsuitreiking Instagramwedstrijd Lust for Life

23 augustus 2019 @ 19:00 - 21:00 CEST