Het Brussels Street Photography Festival (BSPF) geeft jaarlijks zowel doorwinterde als opkomende straatfotografen van over de ganse wereld de kans om tentoongesteld te worden in Brussel. Dit kan door deelname aan de wedstrijd met individuele foto’s (SINGLES) en/of fotoreeksen (SERIES). Naast deze toonkans zijn er ook geldprijzen, interviews en een plekje in de jury van de volgende editie van het BSPF in de wacht te slepen.

Deze beste hedendaagse straatfoto’s worden geselecteerd door een internationaal erkende jury. Tijdens de eerste ronde worden alle inzendingen online blind beoordeeld en de finalisten uitgekozen. Deze fotografen veroveren een plekje in de expo en ondergaan een tweede jurering tijdens het festival waarbij in elke categorie de winnaars worden gekroond.

Heb je foto’s waarin Brussel centraal staat? Stuur die dan ook zeker in en maak zo niet alleen kans op een geldprijs, maar ook om opgenomen te worden in het officiële fotografiearchief van Brussel.

Alle opbrengsten van deze open calls gaan naar de organisatie van het BSPF. Door deel te nemen steun je het festival en help je ons om alle tentoonstellingen en activiteiten gratis te houden.

info open call BSPF

Fotodok Booktalks #39

10 October 2024 @ 20:00 - 21:30 CEST