WORDT SUPPORTER

Maak deel uit van deze unieke foto-community, bereik het fotopubliek van Nederland en Vlaanderen: wordt Supporter

Foto-agenda ontstaat inhoudelijk in co-creatie met musea, galeries en tal van andere organisaties die tentoonstellingen, festivals en andere foto-events organiseren (meer over foto-agenda). Maar kan alleen bestaan met steun van adverteerders, die we daarom Supporters noemen. Zij ondersteunen deze grote foto-community van Nederland en België, die naast de genoemde organisaties, 204.000 unieke lezers, van de online Foto-agenda telt, waarvan omstreeks 13.000 de agenda maandelijks gedurende een minuut meer dan eens doornemen (cijfers Februari 2020), omstreeks 1/3e in België en 2/3e in Nederland.

Supporter: gegarandeerde zichtbaarheid & toegang tot de foto-community via bannering & advertorial

Profiteer van langdurige toegang tot de grote groep lezers, die hier allen voor de fotografie komen, foto-minded zijn en in bredere zin cultuur minded zijn, in een omgeving met musea en uitsluitend A-merken. U krijgt expliciete, gegarandeerde zichtbaarheid op de homepage bij deze foto community.

PRESENTATIEWIJZEN SUPPORTERS

A. BANNER EN ADVERTORIAL – STANDAARD : Standaard wil zeggen, opname via de Branded content slider op de homepage: permanente zichtbaarheid op de homepage gedurende een maand, via uw visual (een logo of beeld banner). De banner is tevens advertorial; indien men op de banner klikt, opent zich de advertorial op de Foto-agenda. Tekstlengte is onbeperkt en kan naast tekst ook beeld en/of externe link bevatten. Tarief: 490 EU p/m (ex BTW), aanlevering tekst en beeld via redactie@foto-agenda.nl

B. BANNER EN ADVERTORIAL – EXCLUSIEF. Als A EN opname in de mainslider, hét uithangbord van Foto-agenda met grote zichtbaarheid via de mainslider (1100×550 pixels), ook op andere websites zichtbaar, waaronder de branchevernigingen van beroepsfotografen in Nederland en België. We werken met max 4 adverteerders in 1 maand. Tarief: 640 EU p/m (ex BTW), aanlevering tekst en beeld via redactie@foto-agenda.nl

C. SPONSOR : Als u 1 jaar deelneemt op wijze A of B bent u Sponsor en betaalt u 10 maanden i.p.v. 12 maanden, voor jaaropname. U ontvangt daarnaast tevens uw eigen presentatie webpagina als supporter op de Foto-agenda die ook vermeld wordt in de deelnemer sectie, via de knop op de homepage. Opname in de Nieuwsbrief is bespreekbaar.

Geen eigen advertentietekst? De redactie schrijft desgevraagd mee aan uw content. Tarief daar voor gaat in overleg, op maat van uw wens. Bel ons om te informeren naar de mogelijkheden en kosten: +31 61 5632132

DOELGROEP & BEREIK

Profiel Foto-agenda lezer* (cijfers februari 2020), aantallen groeien nog fors en zijn aan veranderingen onderhevig

  • 54% vrouw, 46% man
  • 62% via desktop, 28% mobile en 10% tablet gebruikers
  • leeftijdsverdeling: 77% (25-64 jaar) vrijwel gelijkelijk verdeeld over de leeftijdscategorieën**, 13% (65+) 10 % (18-24 jaar)
  • interessegebieden: fotografie, travel-minded, stedentrippers, housing, food, cultuur geïnteresseerden, hoger opgeleid

Tot de doelgroepen behoren professionele beeldmakers zoals professionele fotografen, semi-professionals, (in)kopers van fotografie, fotografiestudenten en vormgevingsstudenten en studenten kunstacademies, kritische amateurfotografen, beeldgebruikers/vormgevers, architecten, ontwerpers en andere beroepen waarin fotografie van belang is.

*lezers, zijn unieke lezers, geen views of clicks, maar meer dan dat. Mensen die de website lezen gedurende een minuut of langer.

**(24-34)(34-44)(45-54)(55-64)jaar

Uw bericht en/of merk op Foto-agenda? Deel uitmaken van de Foto-agenda community en die bereiken? Bel +31 61 5632132 of mail naar info@foto-agenda.nl