Missie: fotografie verbreiden

Foto-agenda brengt fotografie dichterbij het publiek en andersom. We publiceren wat er in Nederland en België in de professionele fotografie te zien en te doen is: fototentoonstellingen, fotofestivals en -beurzen, artisttalks, presentaties, openingen,.. Als podium voor deelnemende musea, galeries en foto-instellingen ondersteunen we de fotografie als geheel: de organisaties, de fotografen en het publiek.

Publicatie

We publiceren op de website, social media en via nieuwsbrieven. Foto-agenda is online en offline ook terug te vinden via bladen, websites en de balies van de (media)partners. De talrijke publicatieplekken garanderen een groot publiek bereik. Folders in culturele hotspots en reclame versterken dit.

Vrijwilligers en werkstudenten houden publicatiekosten laag. Tegenover een kleine bijdrage die we vragen, staat een veelvoud aan attentie-, advertentie- en PR/perswaarde.

Deelnemen 

Deelnemen betekent een grotere bekendheid en zichtbaarheid voor de eigen activiteiten en naam, naar een breed publiek van bezoekers, potentiële kopers, collegae en pers. Daarnaast drukt het steun uit aan de fotografie als geheel. Deelnemende Partners en hun activiteiten zetten we daarom extra in de spotlights.

Deelname kan in abonnementsvorm -men is dan Partner- of per evenement. Lees hier meer over hetgeen we bieden en vragen of bel: +31 (0)6 15632132.

Wie zitten er achter Foto-agenda?

Foto-agenda is een initiatief van fotokenner Edie Peters (PhotoQ) en uitgever Christophe Rocour en kwam tot stand dankzij steun van ‘de fotografie’: de visuele auteursrechtenorganisatie Pictoright en DUPHO, de Nederlandse beroepsorganisatie voor professionele fotografen. Foto-agenda bestaat daarnaast dankzij de deelnemende Partners, werkstudenten en vrijwilligers die we hier bedanken.

Walk in Workshop – Still Life

26 mei 2019 @ 14:00 - 16:00 CEST
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 2:00pm on zondag, repeating until 26 mei 2019

Walk in Workshop – Still Life

19 mei 2019 @ 14:00 - 16:00 CEST
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 2:00pm on zondag, repeating until 26 mei 2019

Fotokroniek 63 – Dustin Thierry

15 mei 2019 @ 20:00 - 21:30 CEST