Loading Events

Review(portfolio) mentormentor – Gent/Antwerpen/Brussel

Leg je foto’s op tafel en ga één uur in gesprek over je werk tijdens een één-op-één sessie. Anja Hellebaut helpt selecteren voor een expo, website of portfolio, richting geven aan work-in-progress of zoekt mee naar een gepaste presentatievorm. Ze ondersteunt bij het samenstellen van je boekdummy, het schrijven van een tekst of het afbakenen van een project zodat je een stap vooruit kunt zetten in je artistiek parcours.
Je kunt een review boeken in:
NUCLEO, Coupure 308, 9000 Gent
FOMU, Waalsekaai 47, 2000 Antwerpen
EHA/MEDAA, Koninklijke Prinsstraat 85/87, 1050 Brussel
Klik hieronder op RESERVEER, kies een datum uit de lijst of kies voor datum naar keuze en maak in overleg een afspraak op een ander moment.
De prijs voor een review is €65. Studenten Hoger Onderwijs en fotografen die maximum 2 schooljaren geleden zijn afgestudeerd in het Hoger Onderwijs, genieten een korting van 50%. Werkstudenten komen niet in aanmerking voor de korting.
Zet een stap vooruit in je artistieke praktijk door aan de hand van je foto’s in gesprek te gaan met Anja Hellebaut. Ze ondersteunt je bij het maken van keuzes voor een expo, website of portfolio. Geeft richting aan work-in-progress of zoekt mee naar een gepaste presentatievorm. Je kan bij haar ook terecht voor het samenstellen van een boekdummy, 
Upcoming reviews

. of: een datum naar keuze

 

RESERVEER

Share This Story, Choose Your Platform!