Loading Events
  • This event has passed.

De Summer tentoonstelling nodigt bezoekers uit om zich onder te dompelen in een levendige fusie van artistieke visies als vier verschillende kunstenaars – Thomas Klein Horsman, Manon Hertog, David Hummelen en Lisanne Hoogerwerf – samenkomen in een buitengewone groepstentoonstelling. Elke kunstenaar, puttend uit zijn eigen unieke perspectieven en technieken, nodigt je uit om hun fascinerende interpretaties van de wereld te verkennen.

De abstracte wandsculpturen van Thomas Klein Horsman, gemaakt van mdf-panelen en een rijke variëteit aan multiplex, bieden een dynamische energie door hun samenspel van complementaire kleuren en gedurfde vormen.

De kunstwerken van Lisanne Hoogerwerf voeren je mee naar dromerige landschappen, waar echte materialen zoals hout, zand en lijm nauwgezet worden samengevoegd om scènes tevoorschijn te toveren die de grenzen tussen werkelijkheid en verbeelding doen vervagen.

David Hummelen onderzoekt in zijn fotografie de visuele eigenschappen van transparante en doorschijnende materialen zoals was, plastic, water, gelatine en glas. Hij verwerkt en modelleert deze materialen in verschillende vormen en combineert ze tot composities. En zijn nieuwe werk – dynamische kunstobjecten – betovert door zijn uniciteit.

Manon Hertog orkestreert licht door de lens van haar camera’s en verkent de etherische schoonheid van onscherpte en transparantie. Haar camera’s leggen de vluchtige essentie van vluchtige materialen zoals rook en verdunde kleuren vast en manipuleren de schaal om een nieuwe dimensie van ruimte en werkelijkheid te onthullen.

Ervaar de grenzeloze creativiteit en levendige kleuren van de zomertentoonstelling.

Terug naar exposities

 

Share This Story, Choose Your Platform!