Loading Events

De internationaal gerenommeerde documentairefotograaf Frederik Buyckx trok als een eenzame spoorzoeker door verlaten berglandschappen.

Op plekken waar mens en natuur nog in symbiose leven ging fotograaf Frederik Buyckx op zoek naar de spanning tussen imposante schoonheid en gevaar. Overrompeld door een oogverblindende pracht leerde hij er omgaan met de angst die de extremiteit en de kracht van de natuur kunnen inboezemen.

Zijn beelden vertellen wat hij tijdens zijn persoonlijke zoektocht in afgelegen gebieden ontdekt. Wat als niet comfort, maar vrijheid centraal staat in een mensenleven?

Met zijn foto’s deelt hij de innerlijke rust en de weldaad van een franjeloos bestaan die hij er ervaart. Zijn kijk op het leven sluit op magische wijze aan bij zijn kindertijd. De tentoonstelling is tegelijk een poëtische throwback naar Buyckx’ jeugd…

WOLF staat symbool voor het gevaar van de natuur, maar tegelijk ook voor het trager leven, het observeren en de vrijheid. Als bezoeker word je een compagnon de route op deze intense reis vol onverwachte vondsten, weg van het jachtige leven, één met de dreigende natuur. De beelden zetten je zintuigen op scherp.

Share This Story, Choose Your Platform!