Loading Events
  • This event has passed.

Dit jaar vinden de tentoonstellingen van het BSPF plaats in RESET, een tijdelijke locatie in Brussel, gevestigd in het voormalige Dexia-hoofdkantoor in de Lignestraat 8, 1000 Brussel. Workshops en lezingen vinden plaats in Muntpunt, Munt 6, 1000 Brussel, en RESET. Het festival is van 30 Mei t/m 2 Juni, de fototentoonstelling is nog tot 16 Juni te bezoeken.

Voor een volledige programma overzicht van activiteiten, tentoonstellingen en lezingen : https://nl.bspfestival.org/page/edition-2024

De finalistententoonstelling toont de beste en meest fascinerende foto’s uit zowel de Series als de Singles competitie van de Brussels Street Photography Festival, die de diversiteit en creativiteit van de hedendaagse straatfotografie belichten. De jury heeft 83 foto’s geselecteerd van 67 finalisten in de categorie Singles en 18 finalisten in de categorie Series.

Bezoekers van de tentoonstelling worden getrakteerd op een reeks fotografische stijlen en perspectieven, van traditionele zwart-witfoto’s tot gedurfde, kleurrijke composities. Elke foto vertelt een uniek verhaal en vangt vluchtige momenten van menselijke emotie en interactie in de straten van Brussel en daarbuiten.

De tentoonstelling van de finalisten van het Brussels Street Photography Festival is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in hedendaagse fotografie. Of je nu een doorgewinterde professional bent of gewoon een bewonderaar van de kunstvorm, deze tentoonstelling zal inspireren tot een diepere waardering voor de schoonheid en complexiteit van de wereld om ons heen.

 

Na het festival is de tentoonstelling wekelijks geopend van donderdag tot en met zondag (12:00 – 18:00).

Share This Story, Choose Your Platform!