Bildhalle werd in 2013 opgericht door Mirjam Cavegn en beweegt zich binnen de lange, respectabele traditie van de Zwitserse fotografie en de verspreiding ervan als artistiek medium. Bildhalle representeert zowel excellente posities uit de twintigste-eeuwse fotografie als hedendaagse fotografen.

In dit samenspel tussen erkende twintigste-eeuwse fotografen en die van een jongere generatie die de grenzen van het medium blijft uitbreiden, geeft Bildhalle vorm aan een ambitieus programma. Door middel van solo- en groepstentoonstellingen, actieve deelname en zichtbaarheid op internationale kunstbeurzen, en de publicatie van hoogwaardige boeken, wil de galerie de ontvangst en erkenning van artistieke fotografie positief beïnvloeden.

Door ook een galerieruimte te openen in Amsterdam, versterkt Bildhalle haar goede relaties op de Nederlandse en Europese markt. De galerie is van plan om in Amsterdam een welgekozen selectie van Nederlandse en internationale kunstenaars te tonen, zowel jong talent als gevestigde fotografen.

Address and opening hours:

Bildhalle
Hazenstraat 15
NL-1016 SM Amsterdam
+31 20 241 47 48
www.bildhalle.ch
info@bildhalle.nl

Opening hours:
Wednesday – Saturday: 12 – 18 H
Or by appointment.

Bildhalle

a

Bildhalle, Amsterdam