Loading Events
  • This event has passed.

Foam presenteert de tentoonstelling recommended: Olympus Fellowship 2020, met het werk van recommended-fellowship ontvangers Karla Hiraldo Voleau, Tobias Kruse en Mika Sperling.

Foam is sinds 2017 partner en medeorganisator van recommended, een tweejaarlijks fellowship voor drie veelbelovende en opkomende kunstenaars die werkzaam zijn in de fotografie. Het fellowship wordt georganiseerd door Olympus, in samenwerking met het Haus der Photographie, Deichtorhallen Hamburg en het Fotografie Forum Frankfurt (FFF). De selecties voor 2019/2020 zijn Karla Hiraldo Voleau (Dominicaanse Republiek, 1992), Tobias Kruse (Duitsland, 1979) en Mika Sperling (Rusland, 1990).

Yusuke Has Nothing to Tell to Anyone VI, from the series I Have Nothing to Tell You, 2019 © Karla Hiraldo Voleau.

De kunstenaars tonen nieuw werk dat speciaal voor de tentoonstelling is gemaakt. De nieuwe stukken waren onlangs te zien in het Haus der Photographie, Deichtorhallen Hamburg en het Fotografie Forum Frankfurt (FFF).

www.recommended.photo

Het fellowship recommended is een initiatief van Olympus, Haus der Photographie / Deichtorhallen Hamburg, Foam Fotografiemuseum Amsterdam en Fotografie Forum Frankfurt.

Share This Story, Choose Your Platform!