Loading Events
  • This event has passed.

Fotofair, het grootste foto- en video beurs van de Benelux, vindt dit jaar 3 en 4 juli plaats op Landgoed Duynenwater, temidden van het groen en water; ene prachtige plek voor een bijzondere fotografiemomenten.

In deze editie heeft de organisatie alles op alles gezet om bezoekers te inspireren, laten leren en activeren door een grote waaier aan workshops, masterclasses, lezingen, productdemonstraties en fotografie aktivititen. Daarnaast wordt iedere bezoeker helemaal bijgepraat in de laatste productnieuwtjes dankzij de aanwezigheid van alle merken en retailers waar men de apparatuur ook kan uitproberen.

Lezingen, workshops en masterclasses zijn gratis toegankelijk kunt u op vertoon van uw toegangskaart en inschrijving bijwonen. Maar voorinschrijven is wegens de beperkte stoelen vaak wel vereist. Dus wees er op tijd bij, want vol=vol en er worden geen tickets aan de ingang verkocht.

Ga voor een overzicht van de brede waaier aan lezingen en workshops en ook voor uw toegangskaartje naar:  www.fotofair.nl