Loading Events
  • This event has passed.

Museum Hilversum, presenteert in samenwerking met Stichting De Zilveren Camera, de allerbeste nieuwsfoto’s van 2023, de winnaars van de Prijs voor Storytelling en Paul Peters Fotoprijs. We nodigen je dan ook met veel plezier uit voor de feestelijke opening van de tentoonstelling Zilveren Camera 2023 op zaterdag 17 februari om 15.00 uur in Museum Hilversum, ontvangst vanaf 14.30 uur. Je kunt je met onderstaande knop aanmelden.

De 75e editie van de Zilveren Camera belooft een indringende tentoonstelling te worden met de beste en belangrijkste journalistieke foto’s en documentairefotografie van het afgelopen jaar, geselecteerd door een onafhankelijke jury. Je kijkt door de ogen van de beste fotografen van Nederland terug op het bewogen jaar 2023.

De genomineerde fotojournalisten zijn: Adriaan Backer, Amaury Miller, Arie Kievit, Bas Czerwinski, Bas Losekoot, Bram Petraeus, Carla Kogelman, Corné Sparidaens, Daniel Rosenthal, David van Dam, Emiel Muijderman, Evert Elzinga, Giedo van der Zwan, Ilvy Njiokiktjien, Iris van den Broek, Isabelle Hattink, Jan Mulders, Jasper Doest, Jelle Krings, Jill Streefland, John van der Tol, Jordi Huisman, Joris Knapen, Joris van Gennip, Julia Gunther, Killian Lindenburg, Koen van Weel, Loek Buter, Marcel Jurian de Jong, Marcel Krijgsman, Marcel Molle, Mona van den Berg, Nynke Brandsma, Olivier Middendorp, Patrick Post, Piroschka Van de Wouw, Remko de Waal, Robert Oosterbroek, Robin de Puy, Robin van Lonkhuijsen, Ronald Hoogendoorn, Rox Klijn, Ruben Terlou, Sakir Khader, Simone Wenth, Stan van der Sluis, Theo Bosboom, Tina Farifteh en Tjitske Sluis.

De Zilveren Camera 2023 is van 17 februari tot en met 14 april te zien in Museum Hilversum. Tijdens de tentoonstelling zijn er verschillende activiteiten. Ook kun je je stem uitbrengen voor de Zilveren Camera x Ka

Share This Story, Choose Your Platform!