Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

In de Passenger Terminal Amsterdam vindt van woensdag 16 tot en met zondag 20 januari 2019 de tweede editie plaats van de FIRST ART FAIR, de eerste kunstbeurs van het jaar. De FIRST ART FAIR is een sprankelende nieuwjaarsbeurs voor hedendaagse kunst, met een brede selectie van kunst van hoog niveau.
Op dit vijfdaagse evenement zijn schilder- en beeldhouwkunst, fotografie en juwelen te koop van honderden gerenommeerde en jonge kunstenaars, verdeeld over de stands van ruim 30 geselecteerde galerieën uit het hele land.
De beurs biedt een breed spectrum aan stijlen, van abstract tot figuratief. De FIRST ART FAIR richt zich op een publiek dat kunst kiest die past bij de eigen persoonlijkheid. Liefhebbers van inspirerende en esthetische kunst, waarin passie en vakmanschap een belangrijke rol spelen.

FIRST NATIONS- en MAORI kunst op het Panorama Deck
Artwise.com is een organisatie die zich ten doel stelt om de hedendaagse kunst van de originele bewoners van Canada (de First Nations) en Nieuw-Zeeland (Maori) bekendheid te geven in Europa en zo bij te dragen aan de instand houding van deze bijzondere culturen. De kunst van deze volkeren wordt op traditionele wijze van leermeester op leerling overgebracht, waarbij elke kunstenaar zijn eigen stempel drukt op een eeuwenoude kunsttraditie die draait om legenden, symbolen en magie.
Monumentaal werk van Melanie Visser

Artist Talks
De kunstliefhebber die graag meer wil weten over de achtergrond van de kunstwerken die hij op de First Art Fair ziet, kan op donderdag 17 en vrijdag 18 januari de Artist Talks bijwonen. Het programma wordt op de website gepubliceerd.

Woensdag 16 januari 2019 16.00 – 21.00 uur (opening)