Loading Events

Expositie “Paradijsvogels”, een viering van kleurrijke individuen en meesterlijke straatfotografie. Deze unieke tentoonstelling biedt een uitgebreid overzicht van het werk van Willem Wernsen, een van de meest invloedrijke hedendaagse straatfotografen van Nederland. Zijn oeuvre – dat onder meer werd geprezen in het zomernummer 2024 van het fotografietijdschrift PF met een prachtig 10 pagina’s tellend portfolio – toont de diepe connectie die hij met zijn onderwerpen weet te leggen, een gave die hij in bijna 50 jaar tot een ware kunst heeft verheven. Gastcuratoren voor dit gedeelte zijn Lex van de Haterd en Lieve de Bleeckere.

Naast de indrukwekkende foto’s van Willem Wernsen, geven we ruimte aan fotografen die op hun beurt door Wernsen zijn geïnspireerd. Sabrina Charehbili stelt dit deel van de expositie samen. De expositie wordt verder verrijkt met vier passende kunstwerken van de getalenteerde kunstenaars Thomas van Houtum, Tim van Oostrum, Carolien Magnus en Lisa Bast.

Laat je inspireren door de schoonheid en het verhaal van de straat door de lens van enkele van de meest getalenteerde fotografen en kunstenaars.

Deel dit event