Loading Events
  • This event has passed.

Deze edities beloven een boeiende mix van inspirerende verhalen, indrukwekkende projecten en intieme gesprekken met enkele van de meest getalenteerde fotografen van het moment.

In Genk verwelkomen we Rob Hornstra, de gerenommeerde Nederlandse fotograaf, die zijn nieuwste project Extraordinary People zal voorstellen. Rob staat bekend om zijn diepgaande en vaak confronterende documentaires en dit project belooft daar geen uitzondering op te zijn.

Deze avond stelt Nederlandse fotograaf Rob Hornstra zijn project voor over Europa. Charlie De Keersmaecker komt praten over zijn huiskamer portretten. Verder praat Dirk Waem ons bij over zijn fotosportzomer. Ook Athos Burez is erbij om zijn solotentoonstelling As it (n)ever was voor te stellen.

Zoals steeds geven wij aan 3 jonge fotografen de kans om hun project te komen pitchen aan het grote publiek., komt Marieke Dilles als beeldcolumnist langs en is Kaat Celis gastvrouw.

Charlie De Keersmaecker horen, die zijn fascinerende huiskamerportretten met ons zal delen. Zijn werk biedt een uniek inzicht in de manier waarop mensen hun persoonlijke ruimtes bewonen en

presenteren.
Dirk Waem ontmoeten, die ons zal bijpraten over zijn zomer vol sportfotografie. Dirk’s werk is energiek en doordrenkt met het enthousiasme van de sportwereld.
Athos Burez een podium geven, die ons zal vertellen over zijn solo expo As it (n)ever was. Athos staat bekend om zijn sterke visuele taal en innovatieve benadering van beeld.

Daarnaast geven we, zoals altijd, drie jonge fotografen de kans om hun werk te pitchen aan een groot publiek. Dit is een geweldige kans om nieuw talent te ontdekken en te zien welke opwindende projecten eraan komen.

We hebben ook een speciale beeldcolumnist uitgenodigd om zijn/haar unieke kijk op de wereld van fotografie te delen. En dit keer is dat niemand minder dan actrice Marieke Dilles!

En last but not least, jullie vertrouwde gastvrouwen Kaat Celis en Nicky Aerts zullen jullie door deze inspirerende avonden loodsen.

woensdag 25 september 19:30 uur – TICKETS HIER TE KOOP

Deel dit event