So award

SO IS BACK
Het is bijna zover; van 2 tot 20 januari kun je jouw werk inzenden voor de SO 2020 Award! SO, Selection Of dutch photography, is de fotografiewedstrijd die gaat over de creatieve identiteit van de professionele fotograaf. SO gelooft in de individuele kracht en het handschrift van elke fotograaf.

PORTFOLIOMIDDAG
Om tot je beste selectie te komen organiseren we op woensdag 8 januari een portfoliomiddag in Pakhuis de Zwijger met een aantal oud SO juryleden. Martin Cornelissen, Peter Hamelinck, Rob Ursem, Sabine Verschueren, Dennis Baars, Merel Bem en Paul Rietveld zullen je werk bekijken en je tips geven om te komen tot een goede selectie.

AANMELDEN PORTFOLIOMIDDAG
Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld je vóór 16 december aan via so@dupho.nl. Stuur daarbij al een voorbeeld van het idee dat je hebt om in te sturen voor de SO Award 2020. Daarnaast kun je aangeven bij wie je graag aan tafel zou willen zitten met je selectie, dan kijken wij of we dat in kunnen plannen.

Datum: 8 Januari 2020, van  15:00 – 17:00, in  : Pakhuis de Zwijger, Amsterdam, Ledenprijs: Gratis | Niet-lid 20 euro

INZENDEN
SO 2020 nodigt je uit om in een selectie van 7 tot 12 foto’s een beeld te geven van je werk van het afgelopen jaar. Denk bij het selecteren van je werk goed na wat je wilt vertellen. Wie ben jij als fotograaf en wat wil je bereiken?

Wat belangrijk is, is dat je selectie een eigen handtekening heeft, een persoonlijke, eigentijdse visie en beeldopvatting.

Je inzending kan uit een aantal losse foto’s, een aantal series of een mix van series en losse foto’s bestaan.
Ook een mix van in opdracht vervaardigde foto’s en vrij werk is mogelijk. Een goede edit is daarbij essentieel.
Je kan werk insturen met verschillende disciplines, maar het moet niet zo zijn dat je inzending lijkt alsof het gemaakt is door twee verschillende fotografen.

PRIJSUITREIKING
En zet hem alvast in je agenda: woensdag 18 maart 2020 zullen we de felbegeerde SO Award uitreiken.

De aankomende weken zullen we je op de hoogte brengen van de planning, de ambassadeurs en de juryleden. Nieuws rond de SO award is ook te volgen via het SO Instagram account.