Shoot is hét fotografie tijdschrift van België. Het fotoblad begeleidt de actieve fotograaf en inspireert hem of haar om bewuster en beter te fotograferen. Met begrijpelijke uitleg en praktische tips helpen we onze lezers om mooiere foto’s te maken. Ervaren fotografen delen in Shoot hun kennis, van glamourportret tot culinaire foto, van reisreportage tot concertshot.

Het magazine, boordevol fotonieuws, wijst lezers ook de weg naar de mooiste fotolocaties in België en de buurlanden. Onze fotografen kennen hun streek op hun duim­pje en laten de lezer ontdekken dat je de mooiste foto’s vaak gewoon in de buurt maakt. Natuurlijk laten we de lezer ook dromen van exotische fotobestemmingen. Porfolio’s uit binnen- en buitenland komen aan bod.

Shoot gaat daarnaast voluit voor praktische tests. Camera’s, objectieven en accessoires worden steeds in het veld getest, zodat we de lezer een onderbouwd en gebalanceerd oordeel over nieuwe producten kunnen bieden. Sinds 2012 is Shoot lid van EISA, de Europese vereniging van toonaangevende magazines over foto, video en home entertainment.

Shoot verschijnt acht maal per jaar. Elke editie bevat de vertrouwde mix van portfo­lio’s, praktijkstukken en tests.

Online kan de lezer terecht op www.shoot.be en bij www.belgiumdigital.com. Laatstgenoemde is de grootste Vlaamse community voor amateurfotografen, waarmee Shoot ook intensief samenwerkt.

Shoot / Minoc
Steenweg op Antwerpen
23160 Turnhout
België

T: +32 (0)14 462300

cover shoot