DDK

Ben je op zoek naar funding voor je fotoproject? Heb je geld nodig voor research, prints, je boek, expo,…? Pitch dan je project in 3 minuten tijdens De Donkere Kamer in De Grote Post Oostende op 23 september 2021 en maak kans op een deel van het entreegeld, een portfolio-reviewing sessie bij MentorMentor en materiaal van Fuiji (XT30 kit). Jouw kans ook om je verhaal te delen met een boeiende community. DDK is een live event met diverse gasten uit de fotowereld.

Met ‘Pitch je fotoproject’ stelt De Donkere Kamer 3 fotografen in staat hun droomprojecten ondersteund te zien door ‘de crowd’. De bezoekers bepalen hoe de giften verdeeld worden over de 3 fotografen, gekozen door een professionele jury die telkens wisselt.

Heb jij een goed verhaal waarmee je het publiek in drie minuten denkt te kunnen overtuigen van je plannen? Stuur dan uiterlijk 10 september je projectvoorstel in een pdf naar pitch@sltrtd.be. Een professionele jury selecteert de 3 pitchers die hun project tijdens De Donkere Kamer voor het grote publiek kunnen komen voorstellen.

Wat in te sturen:

  • motivatie: waar heb je de financiering voor nodig?
  • projectplan (max 1 A4): wat ga je doen en hoe pak je het aan?
  • recent CV
  • portfolio (max 10 foto’s)

Dit alles in één enkele pdf van niet meer dan 8Mb. Deadline 10 september 2021.

Belangrijk!: Aanmeldingen die niet als een enkele pdf worden aangeleverd nemen wij niet mee in de selectie.

Vragen? Mail info@sltrtd.be.

Surf voor tickets en programma naar www.dedonkerekamer.org