Het is voor fotografen belangrijk om een platform te hebben waar zij eenvoudig en efficiënt hun werk kunnen promoten bij een breed publiek en zo hun kans vergroten opdrachten binnen te halen. Daarom organiseren we ook juist dit jaar de SO 2021 Award. Het mooiste podium om de diversiteit van de Nederlandse fotografie zichtbaar te maken. Wij geloven in de waarde van fotografie.

DOE MEE!

Je kunt nu inzenden voor de SO 20201 Award! Je hebt t/m 2 mei de tijd om je werk te uploaden.

SELECTION OF 2021

SO nodigt alle professionele fotografen uit om in een selectie van 7 tot 12 foto’s een beeld te geven van zijn of haar werk van het afgelopen jaar. (jan 2020 tot mei 2021).

  • De wedstrijd heeft geen categorieën en er wordt ook geen onderscheid gemaakt tussen in opdracht vervaardigde foto’s en vrij werk.
  • De inzending kan een mix zijn van series en losse foto’s.
  • Het is belangrijk dat je selectie een eigen handtekening heeft, een persoonlijke visie, een eigentijdse beeldopvatting.
  • Je kan werk insturen met verschillende disciplines, maar het moet niet zo zijn dat je inzending lijkt alsof het gemaakt is door twee verschillende fotografen.

UPLOAD JE WERK!

Jouw selectie kun je uploaden via deze link.

STUDENTWORK

Studenten kunnen alleen insturen voor de SO Student Award. Ben je al afgestudeerd maar is het werk dat je wilt insturen gemaakt tijdens studietijd, dan dient dat ook ingestuurd worden in de categorie SO Student Award.

Ga naar de DuPho website voor meer informatie over de inzend- en wedstrijdvoorwaarden.

Heel veel succes!
Team SO 2021 Award