Fotofestival-Naarden-Koos-Breukel-foto-agenda-Ballo-Mascherato-Venetië-2018-©Koos-Breukel

Het FotoFestival Naarden dat van 25 Mei t/m 30 Juni in Naarden plaats heeft nodigt professionele fotografen uit werk in te sturen voor de komende editie. De instuurtermijn sluit 31 Maart. Curatoren zijn fotograaf Koos Breukel en fotohistoricus en auteur Hedy van Erp die een jurerend team aanvoeren. Inzenden kan tot:

Het festival nodigt fotografen uit om aansluiting te zoeken bij het centrale thema: (dat luidt: Masters & Marvelous ) of één van de genoemde invalshoeken Het thema is gemaakt vanuit de wens om het buitenbeentje te laten meetellen. Het FFN persbericht vervolgt, “De misfits die hier getoond worden zijn grotere meesters dan waar ze erkenning voor krijgen – het zijn briljante buitenbeentjes.”

Documentair èn kunstzinnig

Het festival focust op documentaire fotografie én op fotografie die trouw is aan de basisprincipes van schoonheid en kunstzinnigheid. Juist op dit snijvlak van documentaire en kunstzinnige fotografie kunnen meer bezoekers aan het denken worden gezet en hun visie op de actualiteit ontwikkelen.

Meedoen

De open call geldt voor alle professionele fotografen, waaronder FFN fotografen bedoelt die een beroepsopleiding in de fotografie hebben gevolgd, een expositie hebben gehad en/of die lid zijn van een vakvereniging (zoals DuPho). Ook studenten aan de fotografie-opleidingen / academies kunnen inzenden—

Om werk in te sturen, kan je een account aanmaken via https://www.fotofestivalnaarden.nl/festival/inschrijving/

Kijken als een fotograaf – workshop Stefan Koopmans

5 september 2019 @ 13:00 - 16:30 CEST

Summerschool Ed van der Elsken door Otto Snoek

24 augustus 2019 @ 09:30 - 16:00 CEST

prijsuitreiking Instagramwedstrijd Lust for Life

23 augustus 2019 @ 19:00 - 21:00 CEST