Loading Events

In deze workshop laat Anaïs López je zien hoe storytelling werkt aan de hand van een aantal van haar recente projecten. Zij neemt je mee op avontuur; van de Amsterdamse wijk IJburg tot Singapore. Al reizend door haar werk reikt ze de bouwstenen/ingrediënten aan die je nodig hebt om je verhaal te vertellen en leert je anders kijken naar de wereld. Ze licht ook toe hoe ze zo’n project naar het publiek brengt.

In het tweede deel van de workshop zal er met de groep worden gekeken hoe jij je eigen verhaal naar het volgende niveau kan brengen. Elk deelnemer krijgt 20 minuten om zijn project kort toe te lichten (max 3 minuten pitch) en vervolgens gaat de groep aan de hand van het besproken model in de ochtend het project verder helpen. Belangrijk is dat elk deelnemer een pitch van 3 minuten heeft voorbereid en 10 representatieve foto’s kan delen.

Anaïs ontwikkelde zich van een fotograaf pur sang tot een verhalenverteller, die zowel met stilstaand als bewegend beeld werkt. Ze wil haar publiek meenemen en laten nadenken over de wereld van nu en over hoe wij met elkaar omgaan. ‘Ik gebruik een klein verhaal om een universeel thema aan te roeren.’

Dit is een workshop van 1 dag, inclusief lunch, op de locatie van het Rietveldpaviljoen, Zonnehof 8, Amersfoort. Er is ruimte voor maximaal 9 deelnemers.

www.anaislopez.nl

Photo31 Workshop: Storytrelling to the max – Anaïs López

PROGRAMMA 15 maart 2023

Deel I: Vertel strategieën 08:30 – 12:00 uur

Lunch: 12:00 – 13:00 uur

Deel II: Pitchen verhaal 13:00 – 17:00 uur

Deze workshop vindt plaats in het Rietveldpaviljoen, Zonnehof 8, Amersfoort.

Prijs: €200 – inclusief lunch – maximum aantal deelnemers: 9

 

Share This Story, Choose Your Platform!