Loading Events
  • This event has passed.

‘Jouw verhaal naar een hoger niveau’

Fotograaf Jeroen Toirkens (1971) heeft voor het project Borealis, samen met journalist en televisiemaker Jelle Brandt Corstius (1978), de bossen van de boreale zone bezocht. De boreale zone is een cirkel van voornamelijk naaldbossen, die zich uitstrekt over de noordelijke delen van Europa, Azië en Amerika.

Jeroen en Jelle hebben voor Borealis gezocht naar de verhalen van deze bossen en van de mensen die ze bewonen. Dit resulteerde in hun boek Borealis (Lannoo, 2020) en een tentoonstelling in Fotomuseum Den Haag (2021). Momenteel is deze expositie in het Anchorage museum in Alaska te zien.

PROGRAMMA voor 6-8 deelnemers

13.00 : Ontvangst en kennismakingsronde
13.15 – 14.45 : Presentatie Borealis – Life in the woods. Jeroen vertelt over zijn projecten in het Noorden. Hoe produceer je zo’n groot project? Wat zijn de uitdagingen en hoe breng je het naar een zo groot mogelijk publiek?
15.00 – 17.30 : Jouw verhaal naar het volgende niveau! Reviews en feedback op jullie eigen beeldverhalen. Jeroen kijkt samen met jou hoe jij je eigen verhaal naar het volgende niveau kan brengen. Er is ruimte voor discussie over eigen werk. Neem dus je eigen werk mee! Neem afhankelijk van je beeldverhaal een ruime selectie mee van 20 tot 50 printjes. Dan kijken we samen hoe je het beste je werk tot een boeiend fotoverhaal kunt maken.

17.30 – Afsluiting met een drankje

Schrijf je in!

Stuur ons per email je naam, adres, woonplaats, wel of niet meedoen met het fotografendiner en je 06-nummer vóór 31 maart 2022. Na aanmelding van tenminste 6 deelnemers, gaat de workshop door.
Je ontvangt dan een factuur. Stort het bedrag op NL39 ABNA 09747 13864 van Stichting Weerlicht.

Stuur je mail naar: fotografencafekasteelwoerden@gmail.com

Prijs workshop koffie, thee, fris inbegrepen: € 65,50, met diner €89,50, beide inclusief btw.

Share This Story, Choose Your Platform!