Loading Events
  • This event has passed.

Professional Imaging is het grootste evenement voor beeldmakers in de Benelux. Dit jaar ligt de nadruk op beleving, inspiratie en nieuwe ontwikkelingen in de fotografie en video.

Er worden meer dan tachtig masterclasses, workshops, lezingen en demonstraties gehouden door internationale topfotografen. Ze vertellen over alle denkbare fotografische disciplines en mogelijkheden. Van idee tot opname, via nabewerking tot einddoel van de foto of video: alles komt aan bod en de lezingen zijn een staalkaart van de revolutie waarin de fotografie zich tegenwoordig bevindt. Daarnaast komt personal branding aan bod, promotie maken voor jezelf, alsmede zaken als het zelf uitgeven van fotoboeken en is er meer aandacht voor de rol van vrouwen in de fotografie.

Meer info over de sprekers via deze link

Bovendien worden de nieuwste foto- en videocamera’s, accessoires, software en andere fotoapparatuur gepresenteerd door nationale- en internationale importeurs. Beeldmakers die al met de apparatuur gewerkt hebben laten je zien welke adembenemende resultaten je daarmee kunt bereiken. Je kunt zelf ook aan de slag met de nieuwste apparatuur en er zijn zeer exclusieve aanbiedingen voor het aanschaffen daarvan.

Het Event is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als per auto en parkeren is gratis.

TICKETS: bestel uw (dag) Tickets, passe-partouts (3 dagen geldig) met early bird korting voor vroeger boekers via: https://www.professionalimaging.nl/registreren/

 

Share This Story, Choose Your Platform!