Loading Events

Dompel je van 25 juni tot 12 september onder in een unieke fototentoonstelling in hartje Brussel, op de prestigieuze Tour & Taxis-site. Tientallen containers zijn er omgebouwd tot exporuimte, waar je in een 100% coronaproof omgeving kunt kennismaken met uitzonderlijk getalenteerde fotografen, in deze grootste open lucht tentoonstelling van Europa.

Tour & Taxis in hartje Brussel wordt later deze maand omgetoverd tot een culturele hotspot vanjewelste. Photocity, Europa’s grootste foto-expositie in openlucht, strijkt er neer op de 15.000 m² grote site, dat wordt omgebouwd tot een kleurrijk cultureel dorp waar je je kan laten onderdompelen door prachtige foto’s. De werken van tachtig gerenommeerde binnen- én buitenlandse fotografen worden er in vijftig kleurrijke containers in openlucht tentoongesteld. Van een unieke belevenis gesproken!

Er komen verschillende thema’s aan bod én er is een samenwerking gesmeed met National Geographic, dat drie prachtige tentoonstellingen uitrolt. ‘Er komen drie fotocollecties ondertekend door grote namen mee naar Brussel: Colors of the World om de schoonheid van de aarde te bewonderen, 50 Greatest Wildlife Photographs om de wilde dieren te vieren, en tot slot Woman – A Century of Change, dat vrouwen op een voetstuk plaatst en hun recente geschiedenis belicht’.

Er zullen naast de containers een bar en een ontspanningsruimte geïnstalleerd worden én er zullen ook concerten, filmvoorstellingen en tal van activiteiten voor jong en oud georganiseerd worden. De organisatoren verzekeren dat de expositie volledig coronaproof kan doorgaan en beloven er een topspektakel van te maken. Deze zomer dé place to be in Brussel, dus!

Praktisch
De expositie zal elke dag open zijn: van donderdag tot zaterdag van 10u tot 21u, en van zondag tot woensdag van 10u tot 19u. Tickets voor volwassenen kosten 10 euro, studenten betalen 9 euro. Je tickets reserveren doe je via de website waar je het programma ook kan vinden: https://www.photocity.be/nl/

Of bestel via de link hieronder.

 

bestel hier uw tickets