Loading Events
  • This event has passed.

De negende Fotofair locatie is Landgoed Duynenwater op de Buivensedreef 10 in Eersel. Een locatie met veel water, strand, groen en bossen. Deze plaats leent zich uitstekend voor de vele nieuwe en uitdagende fotomomenten. Parkeren kan voor de deur, bij het landgoed.

De Zomer Fotofair is hét foto-evenement van de Benelux met elk jaar weer educatieve workshops en masterclasses passend in een uitgebreid programma-aanbod. Het is ook dé plek om de laatste snufjes en foto-apparatuur te proberen en  bewonderen

 

Tickets

De online ticketshop is nu al geopend, de workshop/masterclass tickets zijn alleen online te verkrijgen. Losse dagtickets zonder workshops zijn wel ter plekke,  aan de kassa, verkrijgbaar. (20,00 EU)

Door het bestellen van de tickets en of het betreden van het Fotofair festival terrein, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Kijk hier op de Fotofair pagina voor de meest gespeelde vragen, of bezoek de Fotofair website voor uitgebreidere informatie over het programma-aanbod en allerhande informatie.

Share This Story, Choose Your Platform!