Loading Events
  • This event has passed.

18 september, opent het Dialogue Vintage Photography Festival voor de derde keer haar deuren. Net als in de twee voorgaande jaren vindt het festival plaats in het Cultureel Educatief Centrum (CEC), Bijlmerdreef 1289, 1103 TV, Amsterdam.

Mis het niet, het belooft een gedenkwaardig evenement te worden.

Vintage photography

Een breed scala aan galeries en verzamelaars uit binnen- en buitenland presenteert een grote verscheidenheid aan foto’s uit de eerste 150 jaar van de fotografiegeschiedenis. Er zal van alles te vinden zijn: snapshots, daguerreotypieën, vintage kunstfotografie, cdv’s, fotoalbums en nog heel veel meer. Met prijzen die variëren van € 5 tot € 100.000 is er voor iedere portemonnee wat te vinden.

Lezinge

Maar dat is niet alles. Maartje van den Heuvel, conservator van de fotocollecties van de Universiteit Leiden, heeft samen met het bestuur van de Dialogue Stichting een zeer boeiend lezingen- en workshopprogramma samengesteld dat bezoekers van Dialogue vrij kunnen volgen. Meer informatie over dit programma volgt binnenkort.

Wil je Dialogue bezoeken, dan vragen we je vriendelijk om – mede in verband met de coronaregels – je entreebewijs voorafgaand aan de beurs online te kopen. (Bij de ingang zijn tickets beperkt beschikbaar).

De entreeprijs voor de beurs bedraagt € 5,00; early bird tickets die je een uur eerder toegang geven (10.00 uur) kosten € 10,00.

Koop kaartjes
Dialogue Vintage Photography Magazine
Maar we hebben meer spannend nieuws. In nauwe samenwerking met Roos Schouw, de geweldige redacteur en uitgever, publiceren we het eerste Dialogue Vintage Photography Magazine. Roos heeft een prachtig tijdschrift gemaakt dat volledig is gewijd aan vintage fotografie. Het tijdschrift bevat onder andere interviews met toonaangevende fotoverzamelaars als Jan de Bont en Manfred Heiting. Het magazine zal op de beurs te verkrijgen zijn.

Wellicht wist je het niet, maar Dialogue heeft geen winstoogmerk. Al het werk wordt verricht door gepassioneerde vrijwilligers. Vind je het leuk wat we doen? Houd er rekening mee dat we ons werk alleen met jouw hulp kunnen voortzetten.

Mocht je ons willen ondersteunen? Help ons dan met een donatie.

Doneer nu

We zullen je eeuwig dankbaar zijn :-)

Meer info over het programma en dergelijke vind je op onze website www.dialoguevintagephotography.com

Share This Story, Choose Your Platform!