Loading Events

Op 19 mei 2022 is Diana Markosian te gast in het FOMU voor een Artist Talk over haar werk. De expo Diana Markosian – Santa Barbara is uitzonderlijk geopend tot 20u. Na de Artist Talk (die om 20u start) is er ruimte voor interactie. De FOMU shop is open en Markosian is aanwezig voor een signeersessie.

Markosian zal het in deze Artist Talk onder meer hebben over haar project Santa Barbara, tot 28.08.2022 te zien in het FOMU. Met dit project, in het FOMU in Europese première, vertelt Markosian het migratieverhaal van haar gezin, op een verrassende en ontroerende wijze. Aan de hand van film, fotografie en archiefbeelden ontrafelt ze de extreme keuzes die haar moeder moest maken om de Amerikaanse droom na te jagen. Het persoonlijke project Santa Barbara is Markosians poging om de keuzes van haar moeder te begrijpen.

Diana Markosian is een Amerikaanse fotograaf van Armeense afkomst. Haar foto en video werk is intiem en houdt het midden tussen documentair en conceptueel. Ze reist de hele wereld af voor haar projecten, die gepubliceerd worden in kranten en tijdschriften zoals The New Yorker, Vanity Fair en Vogue.

PROGRAMMA
  • 19u – 20u: expo open voor publiek
  • 20u – 21u: Artist Talk Diana Markosian
  • 21u – 21u15: Q&A
  • 21u15 – 21u45: signeersessie Diana Markosian
PRAKTISCHE INFO

Een museumbezoek is inbegrepen in je ticket (enkel geldig op 19.05.2022)
Voertaal voor deze talk is Engels.

Reserveer tickets hier

Share This Story, Choose Your Platform!