Loading Events
  • This event has passed.

Art Rotterdam is a well-established and surprisingly varied art fair. This annual event offers a venue for the latest developments in the visual arts. The strong focus on new art, the diversity of the various sections, the connection to the City of Rotterdam and the fascinating location give Art Rotterdam a unique atmosphere.

==

Bij Art Rotterdam draait alles om het creëren van een sterke ontmoetingsplaats in een inspirerende stad waar bezoekers nieuw werk ervaren, ontdekken en verwerven in het bijzondere UNESCO-monumentale gebouw van de Van Nellefabriek. Dit alles resulteert in een kwalitatief hoog bezoekersniveau met uitstekende verkoopcijfers voor de deelnemende galeries.

De aankomende 24ste editie vindt zoals altijd in plaats in februari en biedt kunstliefhebbers uit binnen- en buitenland de mogelijkheid om de laatste ontwikkelingen in de beeldende kunst live en van dichtbij mee te maken.

Extra aandacht wordt besteed aan de food & drinks, verspreid over de beurs in verschillende concepten. Met een exclusief pop-up restaurant en een feestelijke preview van de beurs met lokale biertjes, champagne & oesters.

Art Rotterdam stelt met haar geliefde partners in de stad zoals Kunsthal, Depot Boijmans, Melly en TENT Rotterdam een voortreffelijk VIP-programma samen voor de internationale kunstscene. Dit jaar organiseren we een breed scala aan bijzondere ontbijten, brunches, borrels en diners op bijzondere locaties; VIP-onderdelen die je niet wilt missen. Art Rotterdam opent graag deuren die anders gesloten zouden blijven voor onze speciale gasten.

Share This Story, Choose Your Platform!