Loading Events
  • This event has passed.

Ruud studeerde in 1981 af aan de Academie voor Beeldende Kunst St. Joost in Breda. In de jaren tachtig maakte hij zelfstandig geproduceerde videotapes waarna hij eind jaren tachtig naar Amsterdam verhuisde waar hij zich verder ontwikkelde als beeldend kunstenaar.

Zijn eerste fotoseries waren The Office (1995-2001), Study for Women (1999-2002) en Study in Green (2003). Zijn eerste solo-expositie was in het Groninger Museum in 1999. Hij brak internationaal door met zijn serie World-Moon-Venus, deze werd geëxposeerd in het George Eastman House te Rochester New York.

Op 6 maart vragen we Ruud naar zijn enthousiasme en motivatie om steeds nieuwe dingen te proberen.

PROGRAMMA:

De Photo020 avond bestaat uit drie onderdelen, het fotografendiner (optioneel en betalend), de interactieve presentatie en interview ‘Aan tafel met… Ruud van Empel’ en de netwerkborrel met mogelijkheid tot portfolio reviews.

Het Fotografendiner waar je voor een aantrekkelijke prijs geniet van een 2- of 3-gangen menu (19 EU/ 23,25 EU) – Aanvang 17:30 uur

‘Aan tafel met… Ruud van Emple’ een interactief interview en gesprek in Theater Vrijburcht – Aanvang 20:00 uur – Toegang is gratis.

Portfolio Reviews & netwerkborrel in de ontspannen omgeving van Café Vrijburcht – Aanvang 21:30 uur – Toegang is gratis
Wees er snel bij en meld je aan, want vol=vol!

Aanmelden: www.photo020.nl