Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De FOTODOK Book Club is een live talk-show waarin fotograaf en fotoboekenliefhebber Rob Hornstra op het podium in gesprek gaat met makers van fotoboeken: fotografen, ontwerpers en uitgevers worden aan de tand gevoeld over hun laatste project. Deze keer zijn o.a. Guy Martin en Jonas Bendiksen te gast.

Internationale gasten van allure vertellen het verhaal achter hun laatste project en de keuzes die ze gemaakt hebben bij het tot stand komen van hun publicatie. Levendige gesprekken met af en toe een kritische noot gegarandeerd. Per Book Club worden drie boeken besproken met hun maker. De boeken in kwestie zijn (mits niet uitverkocht) op de avond te koop. Een mooie gelegenheid om er meteen een te laten signeren.

De FOTODOK Book Club vindt plaats op donderdagavonden van 20.00 – 21.30 uur (deur open op 19:30), Inschrijven/toegangskaartje via www.fotodok.org. Dat kan ook met korting bij het nemen van een abonnement op meerdere bookclubs. Volgende data zijn #18 donderdag 4 april #19 donderdag 3 oktober #20 donderdag 12 december