Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Fleur Wiersma is in 2006 afgestudeerd aan de Fotoacademie in Amsterdam. Haar werk bestaat zowel uit langlopende fotografie projecten als ook uit korte reportages en straatfotografie.
Zij heeft series gemaakt met als onderwerp religie zoals de laatste bedevaarttrein naar Lourdes en Mormoonse zendelingen. Naast religie is ze gefascineerd door Hollandse subculturen zoals Old Fashion (modeshows in verzorgingshuizen) en de SRV man.

In 2016 heeft zij de Zilveren Camera voor Natuur en Milieu (enkel) 2015 gewonnen en in 2018 de 2de prijs Zilveren Camera voor Nieuws Regionaal 2017 met de fotoserie “Lang Leve de SRV man”.
Het is deze laatste serie die vanaf 14 april getoond wordt in Galerie del Campo te Wijster. Fleur toont foto’s van de SRV (Samen Rationeel Verkopen) man zelf, van boodschappenlijstjes, mannen en vrouwen die naarstig zoeken in de schappen met groente en Verkade koeken, rollators en gerimpelde handen. Oftewel het leven in en rondom de SRV wagen, die zes dagen per week door de provincie Utrecht rijdt. Ook in de omgeving van Wijster rijdt de Supermarkt op wielen nog steeds rond en kan de bezoeker de verbeelding met de realiteit verenigen.